In min. 11 stappen naar een goede website

Goedkope websites
Om kosten te besparen ben ik wel eens gevraagd om met standaard design templates te werken zoals die van Theme Forest. Mijn ervaring is dat deze vaak qua opzet, design en functionaliteiten net niet voldoen aan de wensen van mijn opdrachtgever.
Het uitzoeken van een geschikt theme, het redesignen en ombouwen kost over het algemeen meer tijd dan van scratch af aan een custom design te laten CSS-en. Hoewel er erg veel mooie tempates te koop zijn ben ik hiervan dus niet echt een voorstander. Tenzij het template 1:1 gebruikt kan worden en er niets aan het CSS aangepast hoeft te worden.

Om kosten te besparen voor de bouw ben ik wel groot voorstander van open source cms-en, vooral WordPress, Drupal en Joomla. Hierin zijn veel standaard functionaliteiten beschikbaar in de vorm van plugins en modules. In mijn interactie-ontwerp houd ik dan ook rekening met de flow / werking van deze pakketten en zal ik regelmatig afstemmen met de developer.

 

upa_04

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *