Passie voor hospitality, eten en drinken

De vraag

Voor dit ruim 400 man tellende bedrijf bestaande uit een holding met diverse partners op het gebied van catering, evenementen en horeca werden wij gevraagd zowel het functionele als het grafische ontwerp te verzorgen voor het intranet.

Binnen deze afgesloten omgeving kunnen medewerkers alles vinden over hr, huisstijlmanagement en kennis binnen de organisatie. Binnen het ‘Cool en Smart Hunt’- gedeelte worden medewerkers gestimuleerd om elkaar op de hoogte te houden van noviteiten op hun vakgebied.

Het antwoord

In een moodboard-sessie hebben we twee stijlen gepresenteerd, de een meer strak de ander meer rebels. Het team van JCS wilde uiteindelijk een combi hiervan. Het HR- gedeelte ziet er nu strak en vrolijk uit. Een plek met overzicht waar alle bedrijfsinformatie eenvoudig is terug te vinden. Het Cool en Smart gedeelte is de experimentele keuken geworden waar medewerkers met elkaar kunnen communiceren.

De meerwaarde

Met de overzichtelijke structuur en het heldere design kunnen medewerkers van JSC makkelijk hun weg vinden in benodigde HR en bedrijfsinformatie en wordt het delen van inspiratie met collega’s vergemakkelijkt.