Luka komt naar je toe

Het idee

Ik heb altijd al wat gehad met stickers. Van die vrolijke kleine miniatuurplaatjes die van alles en nog wat kunnen versieren. Als kind spaarde ik stickervellen die ik dan in zijn geheel in een schrift plakte. Maar regelmatig versierde ik ook

Mijn agenda’s, brieven, tassen en schriften met deze plakplaatjes.Een stickervel voor ons kind. Dat zou leuk zijn! Met stickers die ook functioneel ingezet kunnen worden in agenda’s of op enveloppen. Met teksten erop als “Luka jarig”, Naar Luka toe”, “Met Luka spelen”. Een stickervel met een langere houdbaarheidsdatum dan een gewoon geboortekaartje.

Leuk om te zien was dat de stickers echt gebruikt werden en even later waren terug te zien op de geboortepost en kraamcadeautjes.

Oplossing

Voor standaard A4 stickervellen met daarop 24 stickers heb ik een ontwerp gemaakt met 2×12 verschillende stickers. Voor op de achterzijde heb ik een ansichtkaartindeling gemaakt met de geboorte-aankondiging.

De drukker heeft de stickervellen bedrukt in een twee kleuren PMS en doormidden gesneden. Zelf hebben we de stickervellen tegen de