BLOG: Dit is een …punt

Concept

In november 2011 ben ik gestart met een nieuwe Blog over zaken die mij boeien binnen de vakgebieden strategy, concept design en techniek.

Dit kan gaan over innovaties in dienstverlening, een nieuwe campagne, een opmerkelijk evenement, merkbeleving, een reportage vanuit een woonwijk, noem maar op. Het moeten blogwaardige punten zijn vanuit Utrecht of over Utrechtse aangelegenheden gaan.

De naam is ontstaan naar aanleiding van het U30 concept van drukkerij Libertas. Voor hun 30 jarig jubileum werd ik gevraagd een spread te ontwerpen voor hun jubileumboek. Ik kreeg, net zoals 29 andere Utrechtse ontwerpers, een leesteken en “Utrecht” mee om als thema te verwerken in de spread. Ik was blij met het leesteken “punt”.
Dit is een punt. Een verbeterings-punt, een trefpunt, een startpunt, een vertrekpunt, een hoogtepunt, dieptepunt… Dit zijn gelijk de categoriën om vanuit te bloggen. Deze zijn in een extra grote dropdown in de top weergegeven. De focus op (uit en over) Utrecht maakt de blog specifiek.

Heb je ook een punt en il je meebloggen? Stuur dan een mailtje naar iris@factor10.nl

www.ditiseen.nl